Nieuwbouw North Safety Products Europe

Nieuwbouw North Safety Products Europe van North Safety Products Europe

Door: North Safety Products Europe  06-06-2007
Trefwoorden: Nieuwbouw, Veiligheid, Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Op industrieterrein Arnestein II in Middelburg, Nederland heeft North Safety Products een splinternieuwe lokatie laten bouwen. Voorheen beschikten we over een productiebedrijf met kantoren en een magazijn op één industrieterrein en een apart bulkmagazijn aan de andere kant van de stad. “Op onze nieuwe lokatie hebben we alles onder één dak gebracht en kunnen we de groei die we de afgelopen jaren hebben laten zien, verder doorzetten”, verklaart algemeen directeur Leon Klapwijk de keuze voor de bouw van een nieuwe huisvesting.

In totaal heeft North Safety Products een oppervlakte laten bebouwen van 12.500 vierkante meter. Het nieuwe gebouw heeft een hoogte van twaalf meter en verdubbelt daarmee de ruimte waarover we vroeger beschikten. In het nieuwe gebouw zijn de kantoren, magazijnen en productiefaciliteiten gevestigd.

De magazijnen zijn ondergebracht in vier hallen van elk duizend vierkante meter. Daarin is ruimte voor bijna achtduizend palletplaatsen. Daarnaast is 2.500 vierkante meter ingericht voor productie- en montageactiviteiten.

De “eerste paal" ging op 1 mei 2006 de grond in en net voor de kerstdagen was de nieuwbouw klaar. Tot en met 7 januari zijn alle machines en voorraad naar de nieuwe locatie verhuisd. Vanaf 8 januari waren we klaar om uw orders te versturen en draaide ook de productieafdelingen weer op volle kracht.

We hebben ons uiterste best gedaan deze operatie voor u zo “geruisloos” mogelijk te laten verlopen en wij zijn ervan overtuigd dat de verhuizing naar de nieuwe locatie North Safety Products Europe in staat stelt u een betere servicegraad te bieden. Wij zien er dan ook naar uit onze samenwerking met u te bestendigen en verder uit te bouwen.

Trefwoorden: Nieuwbouw, Pbm, Persoonlijke Beschermingsmiddelen, Veiligheid

Contact North Safety Products Europe

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share