artist impressies

artist impressies van Proso Vastgoedcommunicatie

Door: Proso Vastgoedcommunicatie  23-03-2011
Trefwoorden: 3d Visualisatie, Artist Impressions, Vastgoedcommunicatie

Zonder een duidelijk en overtuigend beeld is de consument niet verkocht. In flyers, brochures of op websites wordt vaak als eerste gekeken naar plaatjes. Het is daarom van belang dat die plaatjes direct overtuigen. Een goede artist impression, gemaakt vanuit het beste perspectief, is daarom de juiste oplossing voor de visualisatie van uw vastgoed project.


De artist impression geeft direct een realistisch 3D beeld van het gebouw. Het hoeft echter niet alleen een mooie en realistische impressie van een vastgoed project te zijn, het kan ook bepaalde elementen uitlichten of in schetsstijl uitgevoerd worden.


Impressies kunnen door ons worden verwerkt tot veelzijdig presentatiemateriaal voor onder andere bouwborden, project websites en brochures. Deze kunnen worden gemaakt in alle formaten, diverse uitvoeringen en al vanaf de eerste schets.

 

Wij beginnen met het maken van een massamodel en verwerken deze in onze (gratis bij een 3D artist impression). Aan de hand van deze virtuele maquette bepalen we samen met u de beste hoek voor de artist impression.


Bij Proso vastgoedcommunicatie werken we met een vooruitstrevende methode die de arbeidsduur verkort, waardoor wij onze 3D producten tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden. Artist impressions in combinatie met onze andere 3D producten, zoals de virtuele maquette, leveren een extra pakketkorting op.


Trefwoorden: 3d Impressie, 3d Visualisatie, Artist Impressie, Artist Impressions, Vastgoedcommunicatie

Contact Proso Vastgoedcommunicatie

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share