Projectwebsites

Door: Proso Vastgoedcommunicatie  23-03-2011
Trefwoorden: Vastgoedcommunicatie, projectwebsite

Sinds de kredietcrisis is er veel veranderd in de vastgoed sector. Een snelle verkoop is niet meer vanzelfsprekend en de consument is erg kritisch en gaat voor kwaliteit. Maar die kwaliteit moet wel op een uitgekiende manier belicht worden. Met de creatieve oplossingen van Proso vastgoedcommunicatie kunnen wij elke website een unieke en overtuigende uitstraling geven. 


Project websites zijn ideaal voor de presentatie en verkoop van vastgoed projecten via internet. U kunt hier alles laten zien wat u wilt, van ontwerpschets tot een volledig uitgewerkte virtuele maquette. Alle informatie over het vastgoed project kan op deze website samengevoegd worden tot een duidelijk en overtuigend verhaal. Met een content management systeem kunnen er op een gebruiksvriendelijke manier actuele informatie of nieuwsberichten geplaatst worden.


Door het vastgoed project in samenhang met uw huisstijl uit te werken in een duidelijk ontwerp, kan een goed ogende en overzichtelijke website vormgegeven worden. Hierbij kunt u zelf een huisstijl aanleveren maar wij kunnen ook een voor u ontwerpen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om artist impressions, of een te laten maken, die geïntegreerd kunnen worden in de project website. Bij afname van meerdere diensten kan een interessante pakketkorting worden verkregen.


Trefwoorden: projectwebsite, Vastgoedcommunicatie

Contact Proso Vastgoedcommunicatie

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share