virtuele maquette

virtuele maquette van Proso Vastgoedcommunicatie

Door: Proso Vastgoedcommunicatie  23-03-2011
Trefwoorden: 3d Visualisatie, Vastgoedcommunicatie, Virtuele Maquette

Bij Proso vastgoedcommunicatie vinden wij een virtuele maquette het beste communicatiemiddel in de vastgoed sector. In de praktijk blijkt namelijk dat slechts een kleine groep mensen het ruimtelijk inzicht heeft om een bouwtekening  van een pand om te zetten in een driedimensionaal beeld. Met de virtuele maquette in 3D kan een digitale belevingswereld worden gecreëerd van uw vastgoed project, waarin hoogte, diepte en breedte een extra dimensie krijgen. De virtuele maquette is interactief; met muis en toetsenbord kunt u overal gaan en staan waar u wilt. Het is de communicatievorm die het dichtst bij de werkelijkheid komt.


Onze virtuele maquettesoftware is zo ontwikkeld dat wij op een snelle manier een levensechte interactieve 3D wereld creëren, waardoor de arbeidskosten laag blijven. De software heeft talloze voordelen, zoals een duidelijke navigatie, variantenstudies, aanpassingen in materialen en kleuren en zelfs complete gebouwen. Ook is het mogelijk om op interessante punten informatietekens te plaatsen waar extra informatie getoond kan worden.


De user interface is simpel en duidelijk. U kunt vrij bewegen in het 3D model, door te lopen of te vliegen. Voor presentaties is er een animatiefunctie, die een automatische toer door het 3D model doorloopt. Interessante zichtlijnen of beelden kunnen in hoge kwaliteit vastgelegd worden door eenvoudig de screenshot functie te gebruiken.


Trefwoorden: 3d Visualisatie, Digitale Maquette, Vastgoedcommunicatie, Virtuele Maquette

Contact Proso Vastgoedcommunicatie

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share