Schippers Tandprothetische Praktijk BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Klarinetweg 16 F , 4337 RA Middelburg, Zeeland

E-mail

Over Schippers Tandprothetische Praktijk BV

Wij zijn reeds geruime tijd gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprothesen (kunstgebitten). Wij maken de prothese volledig in eigen beheer op onze locatie in Middelburg.

De laatste jaren wordt er alles aan gedaan om het gebit een natuurlijke en frisse uitstraling te geven. Wij adviseren u dan ook welk gebit het beste bij u past. Een gebitsprothese is tenslotte altijd maatwerk met de individuele wensen van de klant voorop gesteld. Juist die afstemming is uiterst belangrijk.

Wij hebben een jarenlange en uiterst goede relatie opgebouwd met diverse implantalogen, kaakchirurgen en tandartsen. Dat zijn collega´s die tijdens het traject van eigen tanden naar een prothese nodig kunnen zijn. We werken nauw samen met de besten in onze regio. Daarom kunnen wij u volledig van dienst zijn, ongeacht de behandeling. Stap eens vrijblijvend binnen, bel ons of gebruik ons e-mailformulier om contact op te nemen..

Ziektekostenverzekeraars hebben de kosten van een tandprotheticus in hun pakket opgenomen. Wij kunnen u er alles over vertellen en u gratis adviseren.

Gecertificeerde praktijk
Onze praktijk is gecertificeerd conform de regelgeving van de ISO 9001 norm.Tevens is onze praktijk aangesloten bij de overkoepelende Organisatie van Nederlandse Tandprothetici (ONT).

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Prosthodontist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schippers Tandprothetische Praktijk BV in Klarinetweg 16 F, Middelburg Zeeland 4337 RA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Middelburg Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Middelburg Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Middelburg Zeeland, 4337 RA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826808]