Strictly People

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Damplein 13 , 4331 GC Middelburg, Zeeland

E-mail

Over Strictly People

Strictly People is gespecialiseerd in Werving & Selectie, Detachering van Finance, IT, HR en Payroll professionals op MBO-, HBO-, en Academische niveau. Dit doen wij op basis van het Nobelisme. Het Nobelisme is een beloningsmodel waarbij de klant zelf de waarde van onze dienstverlening bepaalt. Wij willen afgerekend worden op de (toegevoegde) waarde die we leveren. Maar voor ons is het Nobelisme meer dan dat: het staat synoniem voor die extra stap willen zetten richting kandidaat en klant. Wij doen aan arbeidsbemiddeling en willen topprestaties leveren of dit nou voor een starter of CFO is, het gaat om de menselijke factor.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Strictlypeople/
Twitter: https://twitter.com/wim_strictly

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Strictly People in Damplein 13, Middelburg Zeeland 4331 GC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Middelburg Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Middelburg Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Middelburg Zeeland, 4331 GC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3718690]