SVRZ

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Koudekerkseweg 143 , 4335 SM Middelburg, Zeeland

E-mail

Over SVRZ

SVRZ verleent in Zeeland zorg aan ouderen met lichamelijke of geestelijke klachten. Dit doen we vanuit kleinschalige woningen, zorgcentra, specialistische centra, maar ook bij cliënten thuis. Wij bieden een totaalpakket waarbij wonen, welzijn en zorg op elkaar afgestemd zijn. Daardoor kunnen we continuïteit van zorg aanbieden. Dus ook als de ondersteuningsvraag van de cliënt verandert, kan SVRZ een passende oplossing bieden.

Wij zetten onze specialistische kennis in voor onze (toekomstige) cliënten en hun sociale netwerk. Maar daarnaast werkt SVRZ ook samen met andere professionals en zorgorganisaties. Zo zijn wij in Zeeland een verbindende schakel. Wij zijn aanwezig in veel dorpen, kernen en wijken in Zeeland en zijn dus altijd dichtbij. SVRZ: thuis in zorg, zorgt zoals thuis.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/SVRZ/128813960552672

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is SVRZ in Koudekerkseweg 143, Middelburg Zeeland 4335 SM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Revalidatie diensten in Middelburg Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Middelburg Revalidatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Middelburg Zeeland, 4335 SM, Nederland

 • Vreeke

  Koudekerkseweg 118 Middelburg Zeeland 4335 HD

 • Burg 25

  Nieuwe Burg 23 -25 Middelburg Zeeland 4331 AG

 • Zierikzee

  Singelstraat 22 Middelburg Zeeland 4331 SV

 • Pride-sound

  Doornlaan 19 Middelburg Zeeland 4334 BT

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826816]