Particulier advies

Particulier advies van Zeeland PC Service

Door: Zeeland PC Service  14-04-2011
Trefwoorden: Computers, Ict, Computer Reparatie

Kan uw PC nog even mee? Of heeft u eigenlijk een nieuwe PC nodig? Laat uw PC door Zeeland PC Service analyseren. Wellicht bent u op korte termijn voordeliger uit met een upgrade van uw huidige systeem. Maar misschien wordt het toch tijd voor een nieuw systeem.

ZPCS bekijkt uw huidige systeem en rapporteert de sterke en zwakke kanten. Daarnaast wordt er een advies gegeven en een indicatie gemaakt van de kosten om uw huidige PC te moderniseren. In veel gevallen is dit mogelijk, maar afhankelijk van uw eisen kan het zijn dat het beter is om een nieuw systeem samen te stellen. ZPCS bekijkt samen met u uw eisen en bouwt een PC voor uw op maat. Zo krijgt u precies de PC die u nodig heeft en betaalt u niet voor onderdelen waarvan u in de praktijk slechts zelden gebruik maakt.

Alle PC’s die ZPCS levert zijn gebouwd met A-kwaliteit onderdelen en bieden ruime mogelijkheden voor een eventuele upgrade in de toekomst. Zo kunt u jarenlang plezier hebben van uw PC, zelfs als uw eisen in de toekomst veranderen.

Trefwoorden: Computer Reparatie, Computerreparatie, Computers, Helpdesk, Ict, Pc Reparatie, pcs