Zeeuws Kollektief voor Haptonomie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hans Lipperheystraat 13 , 4336 DB Middelburg, Zeeland

E-mail

Over Zeeuws Kollektief voor Haptonomie

Haptonomie is de wetenschap van het menselijk gevoel en gevoelsleven, kortweg de wetenschap van de affectiviteit.
Haptonomie is een algemeen menselijke benaderingswijze waarbij de mens wordt aangesproken op zijn mogelijkheden tot zijn eigen weg in het leven te gaan en wordt aangesproken en gerespecteerd als de zelfverantwoordelijke mens die hij is.
In onze rationele, op effectiviteit en prestatie gerichte maatschappij komen onze in aanleg gegeven vermogens tot voelen soms nauwelijks tot ontwikkeling of gaan verloren.
Tal van klachten en problemen kunnen hiervan het gevolg zijn.
De haptonomie leert om deze vermogens (opnieuw) tot ontwikkeling te brengen en wijst de weg naar meer onszelf te zijn en te blijven. Ze leert ons om te durven voelen en onder ogen te zien wat ons bezighoudt en daar weer zoveel (zelf)vertrouwen in te vinden dat wij ernaar kunnen gaan leven en anders met onze problemen c.q. klachten omgaan.
Wij hoeven ons daardoor niet langer meer zozeer waar te maken of te handhaven maar kunnen ons op basis van onze eigen talenten, gaven en mogelijkheden ontplooien en verwezenlijken.
Haptonomie is geen beroep op zichzelf maar een wijze van benaderen welke integreerbaar en toepasbaar is binnen elk beroep in de welzijns- of gezondheidszorg.Het is dan ook onjuist de veel gebruikte maar versluierende term "haptonoom" te hanteren.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Zeeuws Kollektief voor Haptonomie in Hans Lipperheystraat 13, Middelburg Zeeland 4336 DB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Middelburg Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Middelburg Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Middelburg Zeeland, 4336 DB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820415]