Zeeuwse Zorgmensen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Fazantenhof 42 , 4332 XT Middelburg, Zeeland

E-mail

Over Zeeuwse Zorgmensen

Welkom bij de website van Zeeuwse Zorgmensen; Bureau voor particuliere thuiszorg. Bij ons bent u aan het juiste adres voor deskundige hulp bij ziekte of ouderdom. Graag zijn wij u met een vrijblijvend advies van dienst.

U kunt rekenen op Zeeuwse Zorgmensen als u persoonlijke begeleiding, verzorging of verpleging nodig heeft . Voor zorg vanaf drie uur aaneengesloten tot en met 24 uur zorg per dag zijn wij u graag van dienst!

Vanuit de vestigingen in Middelburg en Clinge wordt de zorgverlening door heel Zeeland in goede banen geleid.

Deskundige zorg
Vaak is bij ziekte of ouderdom deskundige hulp thuis onmisbaar. Voor u is die hulp snel beschikbaar via Zeeuwse Zorgmensen, het servicebureau voor particuliere thuisverpleging en thuiszorg.

Zeeuwse Zorgmensen beschikt over een team van zorgvuldig geselecteerde verpleegkundigen en (zieken)verzorgenden. Uiteraard zijn zij allen gediplomeerd en beschikken zij over ruime praktijkervaring. De inzet van de zorgverleners wordt voorbereid en begeleid door onze vestigingsmedewerkers. In een persoonlijk gesprek bij u thuis bespreken we uw wensen en zorgvraag.

Aandacht
Goede zorg is meer dan alleen deskundige zorg. Wij begrijpen dat u met ondersteuning zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving wilt blijven. Op de manier zoals u dat gewend bent. Dat wil zeggen dat wij met aandacht luisteren naar uw wensen om daar vervolgens maximaal aan te willen voldoen. Aandacht betekent ook dat wij met regelmaat u vragen of de zorgverlening nog steeds naar wens is of dat aanpassingen zijn vereist.

Veiligheid
Veel oudere of chronisch zieke mensen kunnen zich dankzij de ondersteuning van huisgenoten of familieleden nog zelfstandig redden. Soms is die ondersteuning tijdelijk niet beschikbaar. Ook in die situaties kan Zeeuwse Zorgmensen u helpen.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Is Zeeuwse Zorgmensen in Fazantenhof 42, Middelburg Zeeland 4332 XT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Thuiszorg diensten in Middelburg Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Middelburg Thuiszorg per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Middelburg Zeeland, 4332 XT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819637]