Bald Shipping Solutions BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Finlandweg 2 , 4455 TE Nieuwdorp zld, Zeeland

E-mail

Over Bald Shipping Solutions BV

Bald Shipping Solutions BV is in september 2010 opgericht en is gevestigd in de haven van Vlissingen dichtbij Rotterdam, Antwerpen en Zeebrugge.

Bald Shipping Solutions is een onafhankelijke expediteur gespecialiseerd in wereldwijde RORO verschepingen. We bieden ook verschepingen aan van project ladingen, containers (FCL/LCL), conventionele lading, wegtransporten en luchtvrachten. Bald Shipping Solutions is agent van Flota Suardiaz S.A.

Ons doel is om een stabiele vertrouwensrelatie met klanten op te bouwen gericht op de lange termijn. Wij stellen u in de gelegenheid om u te richten op uw kern activiteiten, terwijl wij uw transporten regelen, ook in het achterland. Wij worden sterk aanbevolen door ons huidige klantenbestand.

Wij beheren een overzicht van alle transportmogelijkheden en -prijzen wereldwijd in een branche, die continue aan verandering onderhevig is.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Cargo & Freight

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nieuwdorp zld Zeeland

Is Bald Shipping Solutions BV in Finlandweg 2, Nieuwdorp zld Zeeland 4455 TE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Nieuwdorp zld Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuwdorp zld Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuwdorp zld Zeeland, 4455 TE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825139]