Stucadoorsbedrijf Van der Korput

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Havenweg 16 , 4455 AP Nieuwdorp zld, Zeeland

E-mail

Over Stucadoorsbedrijf Van der Korput

Al ruim 15 jaar werkt Mark van der Korput met veel plezier als stukadoor. Hij heeft veel ervaring opgedaan in loondienst en vervolgens in 2007 de stap gemaakt om voor zichzelf te beginnen en met succes! De laatste jaren heeft Mark zich gespecialiseerd in bijzondere stukadoorswerken, zoals restauratiewerk, BetonStone, Micro Cement, Tadelakt en Italiaanse Stucco's. Wij maken complete badkamers incl. wasbakken, keukenbladen, banken etc. geheel op maat. In ons atelier beschikken wij tevens over een collectie antieke mallen van ornamanten en lijsten. Onze slogan is dan ook niet voor niets "Sterk in creatief stucwerk".

Een bijzonder project van ons is het oorlogsmonument in Nieuwdorp, waar wij de vloer, bank en zuilen gestucadoord hebben. Dit project is beschreven in het vakblad Mebest (nr 4-2013). Wilt u andere referentie-projecten van ons zien, neem dan contact met ons op.

Naast dit bijzondere stucwerk kunnen wij uiteraard het traditionele stucwerk, zoals gladde wanden, schuurwerk en sierpleister vakkundig voor u stukadoren en desgewenst afwerken op kleur.

Kortom wij kunnen al uw stucwerk voor u regelen, zowel binnen als buiten, traditioneel als decoratief, antiek als modern. Wij werken tevens samen met een gerenommeerde loodgieter en timmerman indien u bijvoorbeeld een badkamer of keuken geheel op maat wilt laten maken.

Heeft u vragen dan beantwoorden wij die graag. Wij kunnen dit ook bij u thuis doen. Indien u wenst brengen wij vrijblijvend een offerte voor u uit. Mark van der Korput is lid van de NOA en biedt daarmee een kwaliteitskeurmerk.

U kunt ons bekijken via:
www.vanderkorput.nl
www.facebook.com/stucadoorsbedrijfvanderkorput

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plaster Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nieuwdorp zld Zeeland

Is Stucadoorsbedrijf Van der Korput in Havenweg 16, Nieuwdorp zld Zeeland 4455 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nieuwdorp zld Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nieuwdorp zld Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nieuwdorp zld Zeeland, 4455 AP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825195]