Aannemersbedrijf Kikkert

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vlissingsestraat 100 , 4388 HG Oost-Souburg, Zeeland
Vlissingen, Walcheren

E-mail

Over Aannemersbedrijf Kikkert

Verbouwing, nieuwbouw en onderhoud van een woning of bedrijfsgebouw kan behoorlijk stressvol zijn. Kikkert kan u deze zorgen uit handen nemen.

Al 16 jaar verzorgen wij een vakkundig en efficiënt verloop van projecten. Voor het plaatsen en renoveren van badkamers, maken van een aanbouw, dakkapellen, verbouw, verzorgen van bouwvergunningen, isoleren van daken en vele andere werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.
Nico Kikkert is 16 jaar geleden begonnen als zelfstandige, na 13 jaar in dienstverband te hebben gewerkt. Voor het plaatsen en renoveren van badkamers, maken van een aanbouw, dakkapellen, verbouw, verzorgen van bouwvergunningen, isoleren van daken en vele andere werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw wensen en bevindingen kunt u direct met ons doorspreken, ook op de bouwplaats zelf. Een opdracht is immers een wisselwerking tussen klant en aannemer. Bij Kikkert vindt u de service en kwaliteit die u van een aannemer mag verwachten. Met de opdrachtgever worden de wensen besproken, waarna een offerte wordt uitgebracht. Na opdracht wordt de planning besproken waarna deze volgens offerte wordt uitgevoerd.

Kikkert staat voor 27 jaar evaring, vakmanschap, kwaliteit, duurzaamheid, betrokkenheid en veelzijdigheid!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Aannemersbedrijf Kikkert in Vlissingsestraat 100, Oost-Souburg Zeeland 4388 HG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Oost-Souburg Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oost-Souburg Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oost-Souburg Zeeland, 4388 HG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819938]