Onzdak

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenweg 53 G , 4388 LE Oost-Souburg, Zeeland
Vlissingen, Walcheren

E-mail

Over Onzdak

Welkom op onze website!
ONZDAK is een dakdekkersbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van EPDM rubber dakbedekking. Als u een professionele EPDM dakdekker nodig heeft op Walcheren, Tholen, Schouwen-Duiveland, Noord-Beveland, Zuid-Beveland of Zeeuws-Vlaanderen in Zeeland dan is ONZDAK u graag van dienst.
Of het nu gaat om nieuwe of bestaande daken, onze medewerkers zijn zeer gedreven om uw dakwerkzaamheden vakkundig uit te voeren. Denkt u hierbij aan het leveren en aanbrengen van EPDM dakbedekking op daken en in goten, leveren en aanbrengen van dakisolatie, leveren en aanbrengen van dakgrind, composiet vlonderdelen, daktegels en dreentegels op dakterrassen, daktuinen, groendaken, Sedum planten, kunstgras en zonnepanelen.

Is uw dak lek en heeft u een daklekkage, dan kunnen wij uw dak herstellen.
Beter is het om uw dak preventief te onderhouden. Wij kunnen uw dak geheel vrijblijvend inspecteren en een dakadvies uitbrengen.Is uw dakgoot lek. ONZDAK kan uw dakgoot herstellen.

Garanties
Indien u voor ONZDAK kiest, profiteert u van tien jaar productgarantie, tien jaar ONZDAK garantie of tien jaar verzekerde garantie.

ONZDAK uw expert op het gebied van EPDM dakbedekking in Zeeland.
Bent u op zoek naar EPDM dakbedekking, ONZDAK zorgt in heel Zeeland voor snelle levering en plaatsing van deze dakbedekking. Afhankelijk van uw dakconstructie adviseert ONZDAK u welk daksysteem het beste past bij uw specifieke situatie. ONZDAK is uw partner bij het realiseren van bijzondere en uitdagende projecten uitgevoerd met EPDM dakbedekking.

EPDM als dakbedekking
Ons dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen, onderhouden en repareren van EPDM dakbedekking. EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Onzdak-EPDM-Dakbedekkingen-236185286473403/

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Onzdak in Molenweg 53 G, Oost-Souburg Zeeland 4388 LE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Oost-Souburg Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oost-Souburg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oost-Souburg Zeeland, 4388 LE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827547]