Elektro Van den Berge

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sint Joostdijk 14 , 4307 AT Oosterland, Zeeland
Schouwen Duivenland, Schouwen-Duiveland

E-mail

Over Elektro Van den Berge

Onze Winkel is gecombineerd met een Elektra Installatiebedrijf.Wij kunnen u van dienst zijn van een Batterij tot een Amerikaanse koelkast. We hebben een ruim assortiment wassen en drogen , koelen en vriezen ,Vaatwassers,Stofzuigers ,Beeldapparatuur, en in overig Klein Huishoudelijk zijn we ook ruim gesorteerd,Ook voor uw Inbouw apparatuur bent u bij ons op het goede adres. Doordat er zoveel merken en diverse apparaten op de markt zijn hebben we niet alles staan,maar kunnen dit ism de leveranciers meestal binnen 1-3 dagen wel voor u verzorgen.U kunt ook eerst even kontakt opnemen om te vragen of wij op voorraad hebben wat u zoekt.U koopt bij een Betrouwbaar adres, geven u een eerlijk Advies en proberen onze Service naar u zo goed en snel mogelijk te realiseren.Onze nog steeds groeiende klantenkring bevestigd dit.Ook voor Installatiemateriaal en Overige Elektra werkzaamheden zijn wij u graag van dienst.Zoekt u iets speciaals of zit u met een vraag ,neem kontakt met ons op via mail en wij zorgen dat u snel een antwoord krijgt, Wij zien u graag een keer in onze Winkel.

Openingstijden

Ma, Wo - Vr
-
Di
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Elektro-Van-den-Berge-169076780177126/

Categorieën: Household Appliances

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Elektro Van den Berge in Sint Joostdijk 14, Oosterland Zeeland 4307 AT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Oosterland Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oosterland Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oosterland Zeeland, 4307 AT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815602]