Jos Willemsen Landschapsproducties

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Aagtekerkseweg 2 A , 4356 RJ Oostkapelle, Zeeland
Veere, Walcheren

E-mail

Over Jos Willemsen Landschapsproducties

Als landschapper werk ik zowel zelfstandig als in samenwerking met andere specialisten aan landschappelijke projecten. In mijn werk ben ik vooral geïnspireerd door de werking van ecosystemen en door mensen die laten zien dat hun bedrijf of hun landschap door hun handelen steeds rijker wordt, steeds rijker als ecosysteem en daardoor ook steeds rijker als verdienmodel. Hoe kunnen we ecosystemen weer laten meewerken? Die vraag met ruimtelijke kwaliteit verbinden drijft mij het allermeest.

Mijn werkveld ligt vooral in landschapsontwikkeling, in natuurrecreatie en natuurlandbouw. Ik heb ervaring in ruimtelijke planning en heb een goede kennis van planten, materialen en ecosystemen. Ik heb ervaring in het samenwerken met architecten, landschapsarchitecten, planologen en natuurbeheerders. Ik werk voor overheden, organisaties en particulieren. Mijn droom? Een steeds vitaler wordende wereld.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/jos.willemsen.landschapsproducties/

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Oostkapelle Zeeland

Is Jos Willemsen Landschapsproducties in Aagtekerkseweg 2 A, Oostkapelle Zeeland 4356 RJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Oostkapelle Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oostkapelle Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oostkapelle Zeeland, 4356 RJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827213]