Elon Brandbeveiliging

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenweg 29 , 4698 AW Oud-Vossemeer, Zeeland
Tholen, Zuid-Beveland

E-mail

Over Elon Brandbeveiliging

Bosters van Wezel b.v. is een bedrijf dat sinds 1975 actief is in de brandbeveiliging.
In de loop der jaren is het producten aanbod aanzienlijk gegroeid, waren het aanvankelijk alleen maar de kleine blusmidellen (Bosters van Wezel importeerd het eigen merk ELON vanuit Duitsland),inmiddels levert Bosters van Wezel b.v. een kompleet pakket brandbeveiligingsproducten alsmede producten t.b.v. van de bedrijfshulpverlening.
Ook voor diverse veiligheidsopleidingen bent u bij ons aan het juiste adres, Voor de bedrijfshulpverlening en de EHBO opleidingen hebben we speciaal ingerichte lokalen waar de opleiding de praktijk zeer dicht beanadert mede door gebruik te maken van lotus slachtoffers waant u zich in een werkelijke ongevalssituatie.
Bosters-van Wezel b.v. is een REOB (Regeling Erkende Onderhouds Bedrijven) erkend bedrijf en lid van de VEBON (Nederlandse Vereniging van Beveiligings- Onderneming in Nederland). Mede hierdoor staan we steeds vooraan in de rij als er nieuwe ontwikkelingen op brandbeveiligingsgebied staan te gebeuren.
Het opleidingscentrum voldoet aan alle normen er worden dan ook examens voor diverse organisatie afgenomen o.a. NIBHV (Bhv opleidingen) -oranje kruis (EHBO) - hartstichting (reanimatie)- Intron (VCA).

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Elon Brandbeveiliging in Molenweg 29, Oud-Vossemeer Zeeland 4698 AW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Oud-Vossemeer Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oud-Vossemeer 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oud-Vossemeer Zeeland, 4698 AW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824610]