Engelsman Loon- en Verhuurbedrijf VOF Den

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pelleweg 2 , 4693 SE Poortvliet, Zeeland
Tholen, Zuid-Beveland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Engelsman Loon- en Verhuurbedrijf VOF Den

Wij zijn een bedrijf dat actief is in de agrarische sector loon en grondwerk. Het bedrijf bestaat uit 7 personeelsleden die vanaf s'morgens vroeg tot s'avonds laat klaar staan voor u, met al hun vakkennis en ervaring. Wij kunnen veel diensten voor u uitvoeren, van het poten tot rooien van uw aardappelen en van zaaien tot hakselen óf oprapen van uw gras!

Wij zijn ook actief in het grondwerk, zo verhuren wij onze shovels en tractoren met dumpers. Daarnaast verkopen wij bestratings materialen en kunnen wij het leggen tevens voor u verzorgen.

Wij kunnen u van dienst zijn met veel voorkomende agrarische werkzaamheden. Wij beschikken over een uitgebreidde machinepark en ervaren medewerkers. Waardoor we voor elk werk en grondsoort de juiste mensen en machines hebben.

Kijk gerust rond op onze website voor alle diensten en producten die wij u kunnen leveren.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/loonbedrijfdenengelsman

Categorieën: Earthmovers & Excavators

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Engelsman Loon- en Verhuurbedrijf VOF Den in Pelleweg 2, Poortvliet Zeeland 4693 SE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Poortvliet Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Poortvliet Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Poortvliet Zeeland, 4693 SE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827060]