Grote belangstelling voor Abriko-maïs actie

Door: Limagrain Nederland  21-01-2009
Trefwoorden: Actie, Melk, Koeien

Alle winnaars worden dagelijks gepubliceerd op de speciale actiewebsite www.abriko.nl. “Uit de vele reacties die ons bereiken, leid ik af dat Abriko ook in 2009 weer hoge ogen gaat gooien”, zegt Jos Groot Koerkamp van Limagrain. “Het vroege ras geeft veel kuubs en de zetmeelgehaltes zijn goed. Je kunt dus massa mét kwaliteit telen en dat is mede met het oog op de derogatie heel belangrijk. Het gaat steeds meer om de optimale verhouding gras/maïs in het rantsoen. Zetmeel en VEM zijn daarin belangrijke parameters en dat is nu net de kracht van Abriko….”

Maïstelers die nog niet meespelen, kunnen op www.abriko.nl alsnog geheel vrijblijvend een Abrikodeaanvragen en activeren. Zij maken dan nog twee weken dagelijks kans op het winnen van drie hectare gratis maïszaad van Abriko, Nederlands meest gezaaide maïsras in 2008 (30.000 ha).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor meer informatie betreffende dit persbericht kunt u contact opnemen met René de Munnik van de afdeling Marketing & Communicatie van Limagrain Nederland, tel. (0113) 55 71 00.

Trefwoorden: Abriko, Actie, Celwand, Koe, Koeien, Mais, Maïs, Melk, Winnaars, Zetmeel,

Contact Limagrain Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share