Spectaculaire actie rondom maïsras Abriko

Spectaculaire actie rondom maïsras Abriko van Limagrain Nederland

Door: Limagrain Nederland  29-12-2008
Trefwoorden: Actie, Mais, Maïs

“Met deze bijzondere actie willen we de aandacht vestigen op de unieke genetica van Abriko-snijmaïs”, verklaart Jos Groot Koerkamp, manager voedergewassen. “Abriko is speciaal veredeld om zijn synergie van belangrijke voedertechnische eigenschappen: én veel VEM/hectare én een hoog zetmeelgehalte én een hoge celwandvertering, dit alles verenigd in één en hetzelfde ras. De vergelijking met krachtvoermaïs is dan ook op zijn plaats: véél extra liters in de melktank en een besparing op voerkosten.”

Maïstelende melkveehouders, vleesveehouders, varkenshouders, akkerbouwers en loonwerkers kunnen hun persoonlijke code activeren op de speciale website www.abriko.nl die vanaf 6 januari a.s. de lucht ingaat. Wie geen Abrikode heeft, kan deze alsnog aanvragen via de website die gedurende de actieperiode verslag doet vanuit de praktijk en de input van maïstelers zal weergeven.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor meer informatie aangaande dit persbericht kunt u contact opnemen met de heer Groot Koerkamp, tel. 06 – 22 40 39 86, de heer De Munnik, tel. 0113 - 55 71 00 of kijk op www.limagrain.nl of www.abriko.nl (vanaf 6 januari a.s.)

Trefwoorden: Abriko, Actie, Mais, Maïs, Maisteelt, Vem, Voederwaarde, Zaaizaadbedrijf,

Contact Limagrain Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share