nieuwe Vliedberg Zorggroep Ter Weel De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vliedbergstraat 6 10 , 4411 AJ Rilland, Zeeland
Reimerswaal, Zuid-Beveland

E-mail

Over nieuwe Vliedberg Zorggroep Ter Weel De

Zorggroep Ter Weel is een ondernemende organisatie die gericht is op het ondersteunen van de zelfredzaamheid van ouderen, waardoor zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven leven. Indien opname in een van de woonzorgcentra noodzakelijk wordt, dan blijft de cliënt en diens familie in regie om deze periode zo aangenaam mogelijk te beleven binnen de begeleidings- en behandelmogelijkheden die er zijn. De woonzorgcentra zijn zo ingericht, dat welzijn voor (kwetsbare) ouderen en kleinschalig wonen (in een grootschalige setting) alle aandacht krijgen. Tevens vervult Zorggroep Ter Weel een maatschappelijke rol in de wijken, dorpen en buurten van haar woonzorgcentra, met als doel vergaande integratie.

De woonzorgcentra van Zorggroep Ter Weel zijn gevestigd in Goes, Hansweert, Krabbendijke, Kruiningen, Rilland en Yerseke. Alle locaties (op één na) hebben in de afgelopen jaren, vanaf 2011, een renovatie ondergaan of zijn volledig nieuw gebouwd. Zij hebben allen hun eigen sfeer en identiteit en ademen Zeeuws DNA door de inrichting, styling en bejegening.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Rilland Zeeland

Is nieuwe Vliedberg Zorggroep Ter Weel De in Vliedbergstraat 6 10, Rilland Zeeland 4411 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Ouderen diensten in Rilland Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Rilland Ouderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Rilland Zeeland, 4411 AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822248]