natural grooming producten

natural grooming producten van Dog Discipline

Door: Dog Discipline  06-06-2011
Trefwoorden: Honden, natuurgrooming producten

 

Dog Discipline richt zich voornamelijk op de rehabilitatie van probleemgedrag bij honden en de bewustwoording van u als roedelleider om aan de behoeftes van uw hond te voldoen.De hond heeft behoefte aan structuur, regels en grenzen. Enkele belangrijke basisprincipes hierbij zijn:
1. lichaamsbeweging
2. discipline
3. liefde/aandacht
Gelijktijdig realiseren wij ons dat natuurvoeding en een gezonde levensstijl ook zeer belangrijk zijn voor het welbevinden van uw hond!
Het groomen bevordert ook de band en het vertrouwen tussen u en uw hond.
Vandaag zien wij steeds meer honden met huidproblemen, inwendige aandoeningen en allergieën dan ooit te voren.Het ongemak kan irritatie en onaangenaam gedrag veroorzaken. Een hond met een ernstige allergie werd als gevolg daarvan erg gevoelig en reageerde bij elke aanraking agressief.

Dog Discipline biedt om die reden een volledig en uniek programma natuurlijke, verzorgende shampoos en behandelingen aan:
Capturine Natural Grooming
Door toevoeging van “Tea Tree Oil” bevestigen wij dat wij alleen natuurlijke producten willen leveren die doeltreffendheid en veiligheid garanderen,ook bij veelvuldig gebruik en ongeacht op welke vacht.
Of het nu voor lang of kort haar is,een dikke of dunne vacht,wij hebben de juiste producten die aan uw eisen tegemoet komen..
De belangrijkste kenmerken zijn:
• Op basis van natuurlijke grondstoffen met toevoeging van
proteïnen en vitamines
• De PH ( zuurgraad) is gelijk aan die van de huid.
• Geen aantasting van natuurlijke vet of talg laag
• Geen irritaties
• De shampoos zijn alkali vrij
• Verhogen de glans en de natuurlijke weerstand:
De shampoos zijn niet geconcentreerd, toch kunt u ze tot maximaal 4 keer verdunnen zonder dat ze hun waskracht verliezen. Hierdoor zijn ze zuinig in gebruik. Voor het beste resultaat laat u de shampoos 3 tot 5 minuten in de droge vacht inwerken en spoelt u de vacht dan goed uit.
De productenlijn bestaat uit alle producten die nodig zijn om uw hond optimaal te verzorgen. Vraag het presentatieboekje Natural Grooming aan via
dogdiscipline@zeelandnet.nl

Trefwoorden: Honden, natuurgrooming producten

Andere producten en diensten van Dog Discipline

Natuurvoeding van Dog Discipline thumbnail
09-03-2011

Natuurvoeding

 Onderzoek heeft aangetoond dat dit de meest ideale leeftijd is om pups te testen: het zicht, het coördinatievermogen en de motoriek van de pup zijn dan voldoende ontwikkeld. Bovendien zijn juist op die leeftijd de drang om te vluchten voor het onbekende en de neiging tot toenadering met elkaar in evenwicht, zodat de test een optimaal beeld geeft van de persoonlijkheid van de pup.