Fysiotherapie 's-Gravenpolder

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 's-Gravenstraat 18 , 4431 AC 's-Gravenpolder, Zeeland
Borsele, Zuid-Beveland

E-mail

Over Fysiotherapie 's-Gravenpolder

De Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie ’s-Gravenpolder en omstreken is aangesloten bij het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie, de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie, de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg en de Nederlandse Vereniging voor Oedeemtherapie. Verder zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur en het Schoudernetwerk Zeeland. Gezamenlijk geven we de kwaliteit van de dienstverlening vorm door deel te nemen aan het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie, door structurele deelname aan intercollegiaal vaktechnisch overleg en uitwisseling van kennis en ervaring tussen praktijken. Verder volgen wij kwaliteit verbeterende en beroepsinhoudelijke cursussen, met als voornaamste doel het kunnen leveren van “state of the art” behandelingen. Iedere fysiotherapeut is opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie.
*Wij maken gebruik van een elektronisch patiënten-volgsysteem waarbij het behandeltraject wordt ondersteund door specifieke behandelprotocollen gebaseerd op landelijke richtlijnen.
*Wij houden regelmatig patiënt-tevredenheidsonderzoek door een extern bureau.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di - Wo, Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/fysiodegoffau

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie 's-Gravenpolder in 's-Gravenstraat 18, 's-Gravenpolder Zeeland 4431 AC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in 's-Gravenpolder Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Gravenpolder Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Gravenpolder Zeeland, 4431 AC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824808]