Autobedrijf Otte

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ambachtsweg 1 , 4458 DA 's-Heer Arendskerke, Zeeland

E-mail

Over Autobedrijf Otte

Wij vormen een jong en enthousiast team binnen een bedrijf dat in korte tijd een enorme groei heeft doorgemaakt. Onlangs is ons bedrijf uitgebreid door middel van een nieuw bedrijfspand waarin wij u met onze nieuwe materialen nog beter en sneller van dienst kunnen zijn.

Op de pagina Occasions op onze website kunt u ons actuele aanbod occasions bekijken. Kom gerust langs voor een proefrit!

U kunt daarnaast bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw auto, ongeacht merk of type. U kunt zelf een keuze maken uit de nieuwe en tweedehands onderdelen waarover wij beschikken welke voor u een stuk voordeliger kunnen zijn. Ons deskundige en ervaren team staat altijd voor u klaar om u hierin te adviseren en uw auto vakkundig te onderhouden en repareren! Het gebruik van een leenauto behoort bij ons, in overleg, tevens tot de mogelijkheden.

Wij zijn tevens aangesloten bij het RDW, Rijksdienst voor Wegverkeer als APK keuringsstation.

U kunt bij ons uw auto APK laten keuren, mét of zónder afspraak!

Wij beschikken over nieuwe en tweedehands onderdelen. Ons deskundige en ervaren team staat altijd voor u klaar om u hierin te adviseren!
Bent u op zoek naar 2e handsonderdelen of heeft u een sloopauto waar u vanaf wilt? Neemt u dan contact op met ons.

Wij werken nauw samen met Auto Demontage Bedrijf Otte
Auto Demontage Bedrijf Otte is gespecialiseerd in het demonteren van voertuigen en recyclen van automaterialen en onderdelen.

We zijn een RDW erkend bedrijf, lid van de brancheorganisatie STIBA en voor de recycling aangesloten bij Auto Recycling Nederland (ARN).
Tevens gecertificeerd voor Kwaliteitszorg Demontage, KZD**.
U kunt bij ons gebruikte maar ook nieuwe onderdelen bestellen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van 's-Heer Arendskerke Zeeland

Is Autobedrijf Otte in Ambachtsweg 1, 's-Heer Arendskerke Zeeland 4458 DA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in 's-Heer Arendskerke Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Heer Arendskerke Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Heer Arendskerke Zeeland, 4458 DA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3739744]