Opdorp Transportgroep

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nijverheidsstraat 2 , 4551 LA Sas van Gent, Zeeland
Terneuzen, Zeeuws Vlaanderen

E-mail

Over Opdorp Transportgroep

Welkom bij Van Opdorp TransportGroep

Het in 1927 opgerichte familiebedrijf heeft zich ontwikkeld tot een modern geoutilleerd bedrijf en is momenteel actief in verschillende takken van transport en transportondersteunende serviceverlening.

Door de omvang van het bedrijf, de kennis en kunde van de medewerkers en het technische uitrustingsniveau van het materieel is het bedrijf in staat om de gewenste dienstverlening op kwalitatief hoogstaand en verantwoorde wijze uit te voeren.

Hierbij staan de eisen en wensen van de klant centraal, zowel bij transport, cleaning. op- en overslag en de logistieke dienstverlening.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Public Transport

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Opdorp Transportgroep in Nijverheidsstraat 2, Sas van Gent Zeeland 4551 LA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Sas van Gent Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sas van Gent Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Sas van Gent Zeeland, 4551 LA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815427]