Openingsfeest schoterbrug Haarlem

Door: Naamplaatjes.nl  07-06-2009
Trefwoorden: Bedrijven, Workshop, Opening

Bij het officiele openen van de schoterbrug op 5 en 6 juni 2009 zijn wij vooraf benaderd om mee te doen met de open bedrijven route. Hier konden belangstellende een tocht door de waarderpolder doen langs deelnemende bedrijven. Er zijn een aantal workshops gegeven door verschillende bedrijven.

Bij ons konden kinderen/ouders en grootouders hun eigen (gratis) naamplaatje maken, vanaf 13 uur was iedereen welkom. De eerste mensen stonden om 12.55 voor de deur en de stroom mensen is niet meer gestopt tot 17.30. Doordat wij niet heel groot behuisd zijn en gelegen op een bovenverdieping stond de rij wachtende al snel tot onderaan de trap. De (kinder)fietsen voor de ingang waren een tekenend beeld voor de drukte! We hoorden zelfs mensen die later maar terugkwamen als het minder druk was.

Om 17.55 en na meer dan 230 bordjes gegraveerd te hebben kunnen wij dan ook terug kijken op een zeer geslaagde dag! De reacties en getoonde interesse waren zeer enthousiast. Zowel voor de mensen als voor ons is dit een hele leuke manier om nu eens kennis te maken met de bedrijven in de waarderpolder.

Wij hebben dit met zeer veel plezier gedaan en willen de gemeente en de organisatie dan ook bedanken voor het mogelijk maken van deze dag!

Trefwoorden: Bedrijven, Naamplaatjes, Opening, Schoterbrug, Waarderpolder, Workshop,