Contek Serooskerke BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: de Padweie 18 , 4353 RW Serooskerke Walcheren, Zeeland

E-mail

Over Contek Serooskerke BV

Aannemersbedrijf Paauwe is een begrip op Walcheren. Tal van opdrachten, groot en klein, zijn al naar tevredenheid opgeleverd. Onze kenmerken zijn de veelzijdigheid van onze medewerkers en de diversiteit aan opdrachten. Paauweis niet te groot voor het kleine en niet te klein voor het grote!
Sinds een aantal jaren maken Contek teken- en constructiebureau en schildersbedrijf Paauwe deel uit van Paauwe Beheer. Daardoor kan er een totaalpakket geleverd worden, wat als voordeel heeft dat er voor het gehele traject maar één aanspreekpunt is. Doordat we vanaf het begin tot het eind bij het project betrokken zijn, zullen de faalkosten aanzienlijk lager zijn waardoor we tegen scherpe prijzen kunnen (ver)bouwen en de kwaliteit kunnen waarborgen.
Onze bedrijvengroep richt zich op verbouw en nieuwbouw voor architecten, particulieren, horeca, bedrijven, winkels, instellingen en scholen.
We zijn multidisciplinair en hebben ruime ervaring om te werken voor bovenstaande doelgroepen.

Contek advies- en tekenburo is inmiddels een begrip in Zeeland. Tal van opdrachten, groot en klein, zijn al naar tevredenheid opgeleverd. Wij kenmerken ons door veelzijdigheid, flexibiliteit en de diversiteit aan opdrachten.
Constructietekeningen, bouwkundige tekenwerken, energieprestatie-berekeningen en vergunningaanvragen zijn in het kort de bedrijfsactiviteiten. Contek heeft geïnvesteerd in de juiste programmatuur zoals rekensoftware en takenpakketten die afgestemd zijn op de vraag en de geldende regelgeving. Door onze uitgekiende rekensoftware kan meerwaarde gegeven worden en onderscheiden we ons van andere buro’s. Onderscheid zit hem in werksnelheid, meer doordachte constructies en een betere afstemming tussen tekenaar en constructeur, doordat we beide disciplines in eigen huis hebben.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Contek Serooskerke BV in de Padweie 18, Serooskerke Walcheren Zeeland 4353 RW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Architects diensten in Serooskerke Walcheren Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Serooskerke Walcheren Architects per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Serooskerke Walcheren Zeeland, 4353 RW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229257]