Bandencentrum Van Dalen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Veilingweg 3 A , 4697 RB Sint-Annaland, Zeeland
Tholen, Zuid-Beveland

E-mail

Over Bandencentrum Van Dalen

First Stop – uw eerste keuze voor bandenservice

First Stop is een netwerk van bandenspecialisten dat sinds 1994 jaar in heel Europa actief is. Op dit moment hebben we 2000 servicecentra in 25 Europese landen. Onze indrukwekkende groei heeft steeds in het teken gestaan van één ambitie: onze klanten de beste service, producten en advies te bieden op het gebied van banden en voertuigen. First Stop is dus hét adres voor alles wat met uw banden te maken heeft.

First Stop specialist - uw First Safety specialist

De banden vormen het enige contact tussen u en de weg. Wij zorgen ervoor dat de juiste banden onder uw auto worden gemonteerd, waarmee u controle houdt in iedere mogelijke situatie, zodat u en uw gezin veilig de weg op kunnen. Wij bieden een volledig gamma van banden van alle toonaangevende fabrikanten, in iedere prijscategorie. Zo kunnen wij u bieden wat u nodig heeft.

First Stop – First Choice voor autoservice

Alle First Stop specialisten zijn uitgebreid opgeleid en zijn specialist op hun werkterrein. Naast bandenservice hebben onze servicecentra ook de nodige specialist in uiteenlopende andere diensten, zoals het vervangen van olie en accu's, elektronische voertuig diagnoses, remmen, uitlaatsystemen, schokbrekers enz. Bij de dichtstbijzijnde First Stop vestiging helpen wij u graag verder.

Onze klanten kiezen voor First Stop vanwege onze:

Professionele werkwijze en expertise om uw veiligheid op de weg te allen tijde te waarborgen.
Hoge kwaliteit service, apparatuur en producten van toonaangevende merken van.
Dichtbij en gemakkelijk: er is altijd een First Stop vestiging bij u in de buurt, met een wachtruimte en andere faciliteiten.
E-shop: nu kunt u eenvoudig online banden kopen en een afspraak reserveren. U hoeft alleen nog langs te komen voor de service zelf.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Sint-Annaland Zeeland

Is Bandencentrum Van Dalen in Veilingweg 3 A, Sint-Annaland Zeeland 4697 RB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Sint-Annaland Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sint-Annaland Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Sint-Annaland Zeeland, 4697 RB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228760]