Kelvion Refrigeration BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nijverheidsweg 6 , 4695 RC Sint-Maartensdijk, Zeeland
Tholen, Zuid-Beveland

E-mail

Over Kelvion Refrigeration BV

Ons bedrijf is al 80 jaar wereldwijd leidend in het leveren van maatwerk in luchtkoelers en luchtgekoelde condensors voor de industriële koel- en vriestechniek.

Traditie en specialisatie

Sinds 1933 produceren wij warmtewisselaars, zoals luchtkoelers en luchtgekoelde condensors.
De fabrieken in Sint-Maartensdijk en Nymburk produceren hoogwaardige warmtewisselaars op basis van alle bekende koudemiddelen en koudedragers, voor een breed scala van industriële, semi-industriële en commerciële toepassingen.

Goedhart warmtewisselaars vindt u in zowel in industriële toepassingen (koelhuizen, vriestunnels, slachthuizen, deegwarenproductie etc.) als in semi- industriële en commerciële toepassingen.
Meer dan 80% van onze warmtewisselaars wordt samen met onze afnemers klantspecifiek ontwikkeld en geproduceerd. Dit garandeert onze partners te allen tijde de optimale koeltechnische oplossing.

Kennis, Flexibiliteit en Kwaliteit

Aardappelen zijn anders dan bananen, appels verschillen van citrus en een verwerkingsruimte verschilt dag en nacht van een vriestunnel !
De eisen die aan warmtewisselaars worden gesteld zijn zo verschillend als de toepassingen waarvoor ze worden ingezet.
Goedhart weet wat uw product nodig heeft !
Samen met onze afnemers worden wensen en behoeften projectindividueel geanalyseerd en uitgewerkt. Computergestuurde calculatieprogramma's en parametrische ontwerpsystemen ondersteunen daarbij onze koeltechnische adviseurs en ontwerpers.

Duurzaam en betrouwbaar

Een Goedhart verdamper is het hart van een koeltechnische installatie. Ook na vele jaren inzet moet hij nog steeds de capaciteit leveren waarvoor u hem heeft uitgekozen. Als kwaliteitsproducent is Goedhart ISO 9001 en PED module B, D en H gecertificeerd.
Dit biedt u de zekerheid altijd over een hoogwaardig product te kunnen beschikken.

U kunt er zeker van zijn dat Goedhart warmte-wisselaars de prestaties leveren

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Air Conditioning

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kelvion Refrigeration BV in Nijverheidsweg 6, Sint-Maartensdijk Zeeland 4695 RC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Sint-Maartensdijk Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sint-Maartensdijk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Sint-Maartensdijk Zeeland, 4695 RC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827541]