nederlandse kloon van craigslist

nederlandse kloon van craigslist van Allestekoop.com

Door: Allestekoop.com  25-12-2007
Trefwoorden: Kunst, Audio, Antiek

Sluis, 25 december 2007

Allestekoop.com introduceert Nederlandse kloon van craigslist

De advertentiesite heeft de toepasselijke naam Easylist.nl en voorziet in zowel Nederland met alle gemeenten als België.


Dat betekent dat iedere gemeente zijn eigen advertentiemogelijkheid heeft, en uitsluitend de pagina toont van de gekozen gemeente, met als extra optie het plaatsen van regionale evenementen.

Het plaatsen van advertenties op allestekoop was reeds mogelijk, maar de eigenaar hoopt door deze nieuwe uitbreiding een volledige dekking te verkrijgen.
De advertenties zullen voorlopig gratis blijven, maar de gebruiker heeft de mogelijkheid om de advertentie te laten opvallen of te verlengen.
Allestekoop.com heeft zich als doel gesteld om in de toekomst handel via Internet nog makkelijker te maken tegen het allerlaagste tarief namelijk gratis.
De eenvoud is soms het beste wapen, neem een voorbeeld aan marktplaats, vandaar deze easylist, geen gebruikersaccount, gewoon plaatsen wat je te plaatsen hebt, activeren via emailbrericht en klaar is kees.
In de toekomst willen we op slimme en op een laagdrempelige manier voor nog meer gebruikersgemak voor onze gebruikers zorgen”, aldus Allestekoop-eigenaar Van Sante.


over Allestekoop.com
Allestekoop is in 2006 opgestart na de roemruchte prijsverhogingen op ebay en de onvrede daarover.
De kosten worden bekostigd uit webdesign,advertenties, en andere Ict gerelateerde projecten.


U kunt contact opnemen met Allestekoop.com:
Kees van Sante – Eigenaar & Developement
Tel: 0117 461703
[email protected]
www.easylist.nl

Trefwoorden: Aanbod, Advertentie, Advertenties, Antiek, Audio, Kamers, Koopjes, Kunst, Studentenkamers, Vraag, Wooruimte