Nieuwe Productzoekmachine online

Nieuwe Productzoekmachine online van Allestekoop.com

Door: Allestekoop.com  05-07-2008
Trefwoorden: Webshop, Zoekmachine, Vinden

Sinds vandaag is er weer een nieuwe Product zoekmachine/ Prijsvergelijker online.


Vindplaats.eu is de nieuwste telg uit de de Allestekoop.com-familie en stelt de consument staat een weloverwogen weloverwogen keuze te maken voordat ze iets kopen.


Momenteel staan er meer als 100.000 producten online van speelgoed tot reizen, en dit aantal zal volgens de eigenaar alleen maar in aantal toenemen omdat ook de gewone winkelier met bijvoorbeeld een oscommerce of zend shop zijn of haar producten kan en mag aanleveren.
Dit alles zal middels een maandelijks bedrag per product gaan gebeuren, en niet per view of per click zoals de meeste productvergelijkers.

Gewoon en betaalbaar is het motto dan ook.  

Het leuke van de het geheel is dat straks 50 % van de betalingen via de webwinkels zal worden terug geïnvesteerd worden in promotie via bijvoorbeeld Google adwords ,dus het mes snijd aan twee kanten.

Op basis van gedetailleerde specificaties kunnen bezoekers dan bepalen welk product het beste bij hun wensen past en bij welke webwinkel ze het vervolgens het beste kunnen aanschaffen

 

 

Allestekoop.com is een jong en dynamische internet onderneming, opgericht op 2 december 2006, dat deels nationaal
en deels internationaal georiënteerd is. De oprichter Kees van Sante is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, Google Adwords en verschillende online marketing technieken en heeft  buiten deze website-activiteiten ook andere diensten zoals het creëren van hoogwaardige websites en andere multimedia oplossingen, webhosting en website-onderhoud.

 

 

Trefwoorden: Shopping, Vinden, Vindplaats, Webshop, Zoekmachine