Paardenpension De Vallei

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rondweg 9 , 4524 KC Sluis, Zeeland

E-mail

Over Paardenpension De Vallei

De Vallei in Sluis is een paardenpension waar u terecht kunt voor de stalling van uw paard/pony. Wij bieden u de mogelijkheid om uw paard of pony bij ons te stallen in onze ruime binnen-boxen of op de weide. Als u dat wenst nemen wij de volledige verzorging op ons. U kunt dan rustig van uw vakantie genieten.

En als u een stukje wilt gaan rijden met uw paard, dan hoeft u hem/haar slechts te zadelen/ in te spannen en weg bent u. Daarnaast kunt u vrij gebruik maken van onze verlichte buiten-rijbak/piste (20x40 m) met hindernissen en trainingsmaterialen.

Ook heeft u de beschikking over een eigen afsluitbare zadelkast. Voor het poetsen is er zowel binnen als buiten een ruime poets-/wasplaats aanwezig.

Wij bieden logies voor maximaal 4 personen in ons Bunckhouse. Het Bunckhouse is functioneel van opzet en met zicht op de buiten rijbak. Er wordt, net als voor de paarden en pony's, geen hoog seizoen tarief gehanteerd. Ons Bunckhouse is uitsluitend beschikbaar in combinatie met de huur van boxen of weide.

Houdt u wel rekening met het hoogseizoen in verband met boeken/reserveren.

Speciaal tarief voor winterstalling van uw paard of pony om uw uw eigen weides te ontzien.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Horse Riding Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Paardenpension De Vallei in Rondweg 9, Sluis Zeeland 4524 KC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Sluis Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Sluis Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Sluis Zeeland, 4524 KC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3660386]