Begrafenisverzorging Dorst

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenpad 4 , 4696 BP Stavenisse, Zeeland
Tholen

E-mail

Over Begrafenisverzorging Dorst

Begrafenisverzorging Dorst verzorgt begrafenissen op Tholen, Sint-Philipsland, Schouwen-Duiveland, Zuid-Beveland en omstreken. Wij staan nabestaanden bij in deze moeilijke periode en wij staan garant voor een respect- en stijlvolle begeleiding. Als kleine onderneming willen wij familie en/of nabestaanden de mogelijkheid geven om op een rustige en gepaste manier afscheid te nemen. Persoonlijk contact en zorg staan bij ons centraal.

Wij beschikken over twee rouwcentra. Het rouwcentrum in Sint-Annaland staat aan de F.M. Boogaardweg 17. Het rouwcentrum in Sint-Maartensdijk staat aan de Kastelijnsweg 2a. In beide rouwcentra is de mogelijkheid tot het houden van diensten en of condoleance. Verder bestaat de mogelijkheid om na de dienst een koffietafel of maaltijd te serveren.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Stavenisse Zeeland

Is Begrafenisverzorging Dorst in Molenpad 4, Stavenisse Zeeland 4696 BP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Begrafenis diensten in Stavenisse Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Stavenisse Begrafenis per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Stavenisse Zeeland, 4696 BP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819454]