Axent Notarissen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Claushof 2 , 4532 BB Terneuzen, Zeeland

E-mail

Over Axent Notarissen


Axent Notarissen in Terneuzen is een modern en flexibel notariskantoor. Een team van vier notarissen en professionele (notariële) medewerkers staat voor u klaar als u, zakelijk of privé, belangrijke stappen wilt zetten.

Kenmerkend voor ons notariskantoor is het open en persoonlijke contact en onze servicegerichte houding; in onze ogen een voorwaarde om juridisch maatwerk te kunnen leveren. Deze manier van werken combineert uitstekend met onze brede specialisatie en de professionele aanpak die u van een notariskantoor mag verwachten.

Aan ons kantoor zijn de volgende notarissen verbonden;

- mr. J.P. Loof
- mr. Imca A.L. Segers
- mr. G.W.J.M. (George) Hendrikse

Diensten - Familie

Iedereen krijgt in zijn leven te maken met momenten waarop 'iets geregeld' moet worden. Een huwelijk, een partnerschap, een erfenis, het starten van een onderneming; allemaal zaken die je vaak niet alleen kunt afhandelen en waarbij een onafhankelijke en onpartijdige deskundige nodig is: de notaris.

Onze benadering is direct, persoonlijk en betrokken; wij nemen graag de tijd voor u. Deze manier van werken verzekert ons ervan dat wij de juridisch beste oplossing voor u op papier zetten.

Voorbeelden van familiezaken die u via ons notariskantoor kunt regelen zijn:

- een samenlevingsovereenkomst of huwelijksvoorwaarden,
- geregistreerd partnerschap,
- de voogdij over een kind,
- bewindvoering,
- echtscheiding,
- de afwikkeling van een nalatenschap,
- het opstellen van een testament,
- vermogensplanning met het oog op de volgende generatie.

Diensten - Zakelijk

Axent Notarissen heeft kennis van zaken. Niet voor niets ondersteunen wij tal van ondernemers bij het nemen van hun zakelijke beslissingen. Onze notarissen en medewerkers zetten vaak een stap extra. Zij denken met u mee en geven juridische adviezen waar u daadwerkelijk mee verder komt. In deze adviezen nemen wij zowel de zakelijke als de persoonlijke kant van de zaak mee.

Zakelijke transacties regelt u goed via ons kantoor.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Axent-Notarissen/598899463561759

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Axent Notarissen in Claushof 2, Terneuzen Zeeland 4532 BB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Terneuzen Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Terneuzen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Terneuzen Zeeland, 4532 BB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3668635]