Binkhorst Eye Center Dr

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: van Steenbergenlaan 29 , 4531 HL Terneuzen, Zeeland

E-mail

Over Binkhorst Eye Center Dr

Onze privékliniek Dr. Binkhorst Eye Center heeft, sinds de opening in 2002, duizenden mensen van hun bril of lenzen afgeholpen. Hiervoor hebben wij diverse laserbehandelingen en andere vormen van refractiechirurgie in ons dienstverleningspakket. Ook mensen met zeer sterke oogafwijkingen kunnen bij ons terecht. Wij helpen hen door middel van lensimplantatie eventueel gecombineerd met een ooglaserbehandeling.Dergelijke operaties voeren wij overigens niet uit op onze vaste locatie in het Antoniusziekenhuis in Oostburg maar in de volledig uitgeruste operatiekamer van onze oogartsen in St. Martens Latem (België).

Uit ervaring weten wij dat onze klanten zich vooraf goed willen laten informeren over de mogelijkheden en resultaten van ooglaserbehandelingen. Met deze website en onze brochure willen wij u deze informatie zo volledig mogelijk bieden. Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht voor aanvullende vragen of opmerkingen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid van een gratis en vrijblijvende quick scan. In minder dan een half uur weet u of u baat zult hebben bij een vorm van refractiechirurgie in onze professionele ooglaserkliniek

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Ophthalmologists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Binkhorst Eye Center Dr in van Steenbergenlaan 29, Terneuzen Zeeland 4531 HL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Terneuzen Zeeland, 4531 HL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3661548]