Bouwplaten Uitgeverij Scaldis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Michiel de Ruijtersingel 19 , 4535 AW Terneuzen, Zeeland

E-mail

Over Bouwplaten Uitgeverij Scaldis

Wim van der Meer, de man achter Bouwplaten Uitgeverij Scaldis was al jong bezig met het bouwen van Veritas bouwplaten. Toen hij van 1967 tot 1968 als marinier aan boord van de Karel Doorman geplaatst werd, kreeg het bouwen van het model van de Karel Doorman een extra dimensie. In 1994 werd deze bouwplaat opnieuw uitgegeven. Dit was het begin van bouwplaten uitgeverij Scaldis, meer dan 100 nieuw bouwplaten kwam op de markt. In korte tijd werd het bouwen in karton de snelste groeiende hobby in Nederland. Niet alleen de eigen uitgaves maar ook Duitse en Poolse bouwplaten mochten op een warme belangstelling rekenen. Door de Scaldis bouwplaten herleeft onze rijke maritieme historie, zowel die van de marine als die van de koopvaardij, met de zeereuzen van weleer en de vele beroemde sleepboten. Door opdrachten van bv het loodswezen zijn er ook diverse loodstenders en binnenkort een loodsvaartuig beschikbaar. De sleephopperzuiger Willem van Oranje / Gateway werd uitgeroepen tot het meest gedetailleerd model van een Nederlands vaartuig. De DSS Rotterdam 1/250 ontving op een modelbouwtreffen een gouden medaille. Ook vliegtuigen, gebouwen, treinen en militaire voertuigen zitten in het assortiment. Voor Damen Shipyard zijn reeds vele modellen gemaakt van de door hun gebouwde marineschepen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/BouwplatenUitgeverijScaldis

Categorieën: Hobby Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Terneuzen Zeeland

Is Bouwplaten Uitgeverij Scaldis in Michiel de Ruijtersingel 19, Terneuzen Zeeland 4535 AW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Terneuzen Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Terneuzen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Terneuzen Zeeland, 4535 AW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227769]