Buijze Hoorns Corine

Afdrukken

Is Buijze Hoorns Corine incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuidlandstraat 30 , 4532 CG Terneuzen, Zeeland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Buijze Hoorns Corine

Dermaconsulent Dick Buijze heeft een 4 jarige medische HBO – opleiding tot Dermaconsulent gevolgd. Daarmee is hij 1 van de handvol dermaconsulenten in Nederland en de enige in Zeeland. Een dermaconsulent houdt zich bezig met onderzoek naar de oorzaak en aanpak van haarproblemen, waaronder alopecia’s, (haaruitval), afwijkende haargroei en vormen van vergroeiingen in het haar waardoor het eventueel kan afbreken. Ook heeft hij een behandelmethode om de gevolgen van huidproblemen zoals psoriasis en soborroïs eczeem te verminderen en draaglijker te maken (bijv. jeuk en schilfering verminderen, kortom de huid rustiger te maken). Deze opleiding heeft hij aangevuld met diverse andere opleidingen voor natuurlijk haarherstel

Kaart

Andere diensten in de buurt van Terneuzen Zeeland

Is Buijze Hoorns Corine in Zuidlandstraat 30, Terneuzen Zeeland 4532 CG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Education diensten in Terneuzen Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Terneuzen Education per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Terneuzen Zeeland, 4532 CG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3839133]