Casteleijn's IJzerhandel Terneuzen BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwstraat 21 , 4531 CV Terneuzen, Zeeland

E-mail

Over Casteleijn's IJzerhandel Terneuzen BV

Casteleijn's IJzerhandel is een begrip in de regio. Zowel voor de professionele vakman als voor de kwaliteitsbewuste doe-het-zelver. Beiden eisen immers service en kwaliteit.

Met een uitgebreid en kwalitatief hoogstaand assortiment, jarenlange kennis en ervaring en een sterk gevoel voor dienstverlening, zijn wij in staat om onze klanten keer op keer optimaal te bedienen.

Een opsomming geven van het assortiment van Casteleijn's IJzerhandel is haast onbegonnen werk. Door specifieke artikelen te noemen, sluiten we teveel andere artikelen uit. Ons assortiment strekt zich uit van diverse soorten gereedschappen, beveiligingsmaterialen tot tuinartikelen. Daarnaast zijn wij sterk in beletteren en graveren.

Niet te vergeten onze sleutel service, met meer dan 1000 verschillende sleutels op voorraad kunnen wij bijna elke sleutel bijmaken.

De kracht van dit uitgebreide assortiment wordt versterkt door onze dienstverlening. Artikelen die wij niet uit voorraad kunnen leveren, maken ons werk extra uitdagend. Veel, met name industriële, bedrijven weten ons juist voor deze specifieke dienstverlening te vinden. Een simpele omschrijving van het gewenste product is voor ons voldoende om het, waar ook ter wereld, te achterhalen. Sommigen noemen dat maatwerk, wij noemen het service. En die service maken wij dagelijks waar.

Tevreden klanten; daar om draait het bij ons. En daar zetten wij ons graag dagelijks voor in.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hardware Store

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Casteleijn's IJzerhandel Terneuzen BV in Nieuwstraat 21, Terneuzen Zeeland 4531 CV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Terneuzen Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Terneuzen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Terneuzen Zeeland, 4531 CV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3751613]