Emergis Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vlietstraat 12 , 4535 HA Terneuzen, Zeeland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Emergis Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg

Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelt of begeleidt Emergis circa 11.000 mensen met psychische problemen en/of een verslaving. Kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Dat gebeurt op vijftig locaties in Zeeland: bij mensen thuis, op scholen, in wijkcentra, huisartsenpraktijken, ambulante centra, klinieken, beschermende woonvormen, werkleerbedrijven en opvanghuizen.

Emergis is een brede en veelzijdige organisatie met veel samenwerkingpartners en zit mede daardoor in de haarvaten van Zeeland. Hierdoor zijn we naast werken aan herstel, goed in staat geestelijke problemen op te sporen nog voor ze ontsporen. We zijn gespecialiseerd in het behandelen van psychische en verslavingsproblemen, in woon- en werkbegeleiding, maatschappelijke opvang en forensische zorg.

Emergis kijkt ook verder dan vandaag. We streven ernaar goede hulpverlening aan te bieden, rekeninghoudend met maatschappelijke veranderingen. En we streven ernaar om geestelijke gezondheidsproblemen meer bespreekbaar te maken binnen de samenleving.

Als één van de grootste werkgevers van Zeeland zetten wij ons ook in voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

En, we leveren zorg die we onszelf, onze families en vrienden gunnen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Mental Health Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Terneuzen Zeeland

Is Emergis Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg in Vlietstraat 12, Terneuzen Zeeland 4535 HA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Terneuzen Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Terneuzen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Terneuzen Zeeland, 4535 HA, Nederland

 • Contra

  Michiel de Ruijtersingel 38 Terneuzen Zeeland 4535 AX

 • Lucky Day

  Axelsestraat 119 Terneuzen Zeeland 4537 AG

 • Salon Rosita

  Michiel de Ruijtersingel 11 Terneuzen Zeeland 4535 AW

 • Bms Office

  Industrieweg 13 Terneuzen Zeeland 4538 AG

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827280]