Infodatek B2B Webshop software

Infodatek B2B Webshop software van Infodatek

Door: Infodatek  01-07-2011
Trefwoorden: Webshop, E-commerce, Internet Design

Doet u zaken met vaste klanten? Heeft u veel afspraken en bepaalde contracten met deze klanten? Als klantenbinding bij u hoog in het vaandel staat, dan is wellicht de B2B Webshop voor u een oplossing om uw klanten eenvoudiger te kunnen bedienen. U maakt het voor uw klanten mogelijk om op een snelle manier bestellingen bij u te kunnen plaatsen. Iedere klant heeft specifieke wensen en registreert bepaalde gegevens op een eigen manier. Met B2B Webshop is het mogelijk om bepaalde klantgerelateerde gegevens bij te houden. Hierdoor behoort het opstellen van management rapportages, budgetteringen en het nauwlettend volgen van bestellingen, tot de mogelijkheden.

Trefwoorden: Computer Software, E-commerce, Internet Design, Webshop

Andere producten en diensten van Infodatek

BorrowMe van Infodatek thumbnail
06-07-2011

BorrowMe

Teen diefstal en misbruik Registreren Rapportage Traceren


FeedBase van Infodatek thumbnail
06-07-2011

FeedBase

FeedBase is een flexibel software systeem voor het opstellen van voeder rantsoenen. Het programma is in eerste instantie ontwikkeld voor


Systeem- en netwerkbeheer van Infodatek thumbnail
01-07-2011

Systeem- en netwerkbeheer

Infodatek biedt voor verschillende sectoren systeembeheer diensten. Ook voor verschillende groottes vanaf 1 werkplek t/m 100+ werkplekken. Infodatek werkt gefaseerd projectmatig. Zowel Windows Server als Linux gebaseerde omgevingen behoren tot de mogelijkheden. Ook is Infodatek SPLA partner.


Infodatek B2C Webshop software van Infodatek thumbnail
01-07-2011

Infodatek B2C Webshop software

Indien u specifieke informatie nodig heeft voor uw behoeftes, of samen met Infodatek een specifiek plan wilt bedenken voor uw e-commerce activiteiten, neemt u dan contact op met Infodatek.


Sitefinity CMS van Infodatek thumbnail
01-07-2011

Sitefinity CMS

Telerik heeft onlangs Sitefinity ASP.NET CMS 4.0 gelanceerd. Hiermee introduceert Telerik een nieuw niveau van gebruiksgemak en biedt vele essentiële