Sitefinity CMS

Sitefinity CMS van Infodatek

Door: Infodatek  01-07-2011
Trefwoorden: Internet Design, Computer Software

Telerik heeft onlangs Sitefinity ASP.NET CMS 4.0 gelanceerd. Hiermee introduceert Telerik een nieuw niveau van gebruiksgemak en biedt vele essentiële optimalisaties en nuttige functionaliteit. De revolutionaire Pagina-indeling Builder, personalisatie, geïntegreerde en geavanceerde analytische module zijn slechts enkele van de hoogtepunten.

Sitefinity CMS is een flexibel ASP.NET-based content management platform dat wordt gebruikt voor de bouw en het beheer van commerciële websites, community portals, intranet, enzovoorts. Sitefinity maakt gebruik van de Microsoft .NET architectuur. Ontwikkeling van templates, met inbegrip van masterpages, sjablonen, standaard- en user controls, thema's en CSS.

Sitefinity CMS is ontworpen voor flexibiliteit en met uitbreidbaarheid in het achterhoofd. Ontwikkelaars en webdesigners hebben de vrijheid die ze nodig hebben om legacy applicaties te integreren of aangepaste modules en 3rd party modules te gebruiken.

Trefwoorden: Computer Software, Internet Design

Andere producten en diensten van Infodatek

BorrowMe van Infodatek thumbnail
06-07-2011

BorrowMe

Teen diefstal en misbruik Registreren Rapportage Traceren


FeedBase van Infodatek thumbnail
06-07-2011

FeedBase

FeedBase is een flexibel software systeem voor het opstellen van voeder rantsoenen. Het programma is in eerste instantie ontwikkeld voor


Systeem- en netwerkbeheer van Infodatek thumbnail
01-07-2011

Systeem- en netwerkbeheer

Infodatek biedt voor verschillende sectoren systeembeheer diensten. Ook voor verschillende groottes vanaf 1 werkplek t/m 100+ werkplekken. Infodatek werkt gefaseerd projectmatig. Zowel Windows Server als Linux gebaseerde omgevingen behoren tot de mogelijkheden. Ook is Infodatek SPLA partner.


Infodatek B2C Webshop software van Infodatek thumbnail
01-07-2011

Infodatek B2C Webshop software

Indien u specifieke informatie nodig heeft voor uw behoeftes, of samen met Infodatek een specifiek plan wilt bedenken voor uw e-commerce activiteiten, neemt u dan contact op met Infodatek.


Infodatek B2B Webshop software van Infodatek thumbnail
01-07-2011

Infodatek B2B Webshop software

Indien u specifieke informatie nodig heeft voor uw behoeftes, of samen met Infodatek een specifiek plan wilt bedenken voor uw e-commerce activiteiten, neemt u dan contact op met Infodatek.