Systeem- en netwerkbeheer

Systeem- en netwerkbeheer van Infodatek

Door: Infodatek  01-07-2011
Trefwoorden: Ict, Systeembeheer, Computer Hardware

Infodatek levert voor verschillende marktsegmenten systeembeheer diensten. Systeembeheer is een ruim begrip, Infodatek heeft ook een ruim scala aan producten en diensten op het gebied van Systeembeheer.


Op het gebied van netwerken levert Infodatek met name Cisco apparatuur. Als registered partner van Cisco heeft Infodatek de benodigde expertise in huis voor het MKB. Infodatek werkt hard aan de Cisco certificeringen voor Enterprise omgevingen.


Nederland heeft veel bedrijven in het MKB (midden- en kleinbedrijf) segment. Infodatek kent verschillende toepassingen en producten voor het MKB, waaronder Microsoft Windows en Linux oplossingen. Aan de hand van uw wensen- en eisenpakket, stelt Infodatek een specifiek pakket voor u samen. Elk netwerk en elk bedrijf heeft specifieke eigenschappen, waardoor het moeilijk is een kant- en klaar pakket aan te bieden. D.m.v. het samenstellen van verschillende producten is het mogelijk om een uiteindelijke oplossing te realiseren. Infodatek kan u daarbij van dienst zijn, in alle verschillende trajecten. Vanaf analyse tot en met implementatie en testen. Infodatek biedt zowel totaaloplossingen als specifieke oplossingen voor het MKB.


De behoefte aan maatwerk is het grootst in enterprise omgevingen. Enterprises hebben behoefte aan zeer specifieke oplossingen, waarbij veel maatwerk komt kijken. Infodatek beheerst een aantal expertises die geschikt zijn voor dergelijke omgevingen.

Trefwoorden: Computer Hardware, Ict, Netwerkbeheer, Systeembeheer

Andere producten en diensten van Infodatek

BorrowMe van Infodatek thumbnail
06-07-2011

BorrowMe

Teen diefstal en misbruik Registreren Rapportage Traceren


FeedBase van Infodatek thumbnail
06-07-2011

FeedBase

FeedBase is een flexibel software systeem voor het opstellen van voeder rantsoenen. Het programma is in eerste instantie ontwikkeld voor


Infodatek B2C Webshop software van Infodatek thumbnail
01-07-2011

Infodatek B2C Webshop software

Indien u specifieke informatie nodig heeft voor uw behoeftes, of samen met Infodatek een specifiek plan wilt bedenken voor uw e-commerce activiteiten, neemt u dan contact op met Infodatek.


Infodatek B2B Webshop software van Infodatek thumbnail
01-07-2011

Infodatek B2B Webshop software

Indien u specifieke informatie nodig heeft voor uw behoeftes, of samen met Infodatek een specifiek plan wilt bedenken voor uw e-commerce activiteiten, neemt u dan contact op met Infodatek.


Sitefinity CMS van Infodatek thumbnail
01-07-2011

Sitefinity CMS

Telerik heeft onlangs Sitefinity ASP.NET CMS 4.0 gelanceerd. Hiermee introduceert Telerik een nieuw niveau van gebruiksgemak en biedt vele essentiële