Kindervilla Het Kootertje

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Leeuwenlaan 27 , 4532 AE Terneuzen, Zeeland

E-mail

Over Kindervilla Het Kootertje

Het Kootertje is een particulier kinderdagverblijf, wat staat voor geborgenheid.

Het is gehuisvest in Terneuzen en Philippine waar op beide locaties zowel kinderopvang als buitenschoolse opvang (BSO) aangeboden worden.

Peuterspeelzaal

Voor veel ouders is het natuurlijk een spannende periode: voor het eerst gaat uw kind naar de peuterspeelzaal. Wij zorgen ervoor dat uw kind een ontspannen, uitdagende en leervolle tijd op de peuterspeelzaal tegemoet gaat.

Op de peuterspeelzaal kunnen kinderen terecht in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.

Kinderdagverblijf

Binnen een verticale groep leven kinderen van 0 tot 4 jaar door elkaar heen. Hierdoor wordt het leven binnen een duidelijk afgebakende leeftijdscategorie nog wat uitgesteld. Bovendien benadert deze situatie een thuissituatie.

Op het kinderdagverblijf verzorgt men opvang voor kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Ook staat bij onze buitenschoolse opvang de geborgenheid hoog in het vaandel. Het moet het gevoel zijn van thuiskomen voor de kinderen. Na school je verhaal kwijt kunnen, of heerlijk spelen met je vriendjes en vriendinnetjes.

Op onze buitenschoolse opvang kunnen kinderen terecht van 4 tot 12 jaar.

Alle vestigingen van Het Kootertje zijn gebouwd of verbouwd volgens de richtlijnen van brandweer en GGD. Zo zijn er voldoende (nood)uitgangen, is er een ontruimingsinstallatie en zijn er voldoende brandblusapparaten. Er is ook een calamiteitenplan en eenmaal per jaar wordt met de medewerkers een ontruimingsoefening gedaan.

Het Kootertje houdt in vele opzichten rekening met de veiligheid van alle kinderen. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje en is niet altijd te voorkomen. Kinderen groeien door dingen te proberen en dan gaat het wel eens mis. Soms blijkt klimmen of klauteren toch net iets lastiger dan gedacht. Wij bieden een veilige omgeving waarin kinderen de ruimte krijgen zelf te ontdekken wat ze al wel en nog niet kunnen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kindervilla Het Kootertje in Leeuwenlaan 27, TERNEUZEN Zeeland 4532 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in TERNEUZEN Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten TERNEUZEN Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in TERNEUZEN Zeeland, 4532 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3746969]