Psychologenpraktijk Maarten Penne

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vliegende Vaart 1 , 4537 DH Terneuzen, Zeeland

E-mail

Over Psychologenpraktijk Maarten Penne

Psychologenpraktijk Maarten Penne is een zelfstandige praktijk en valt wat vergoedingen betreft onder de regeling voor de Basis GGZ en de regeling voor gespecialiseerde GGZ.
De behandelingen worden door de zorgverzekeringen volledig vergoed, uitgezonderd het jaarlijkse eigen risico.
De hulpverlening in mijn psychologen praktijk voldoet aan alle kwaliteitseisen die er vanuit de beroepsgroepen worden gesteld. Bij de behandeling wordt uitgegaan van de richtlijnen zoals deze voor de GGZ zijn vastgesteld.

De psychologenpraktijk is in 2013 gecertificeerd door het NVVP , de Nederlandse Vereniging voor Vrijgevestigd Psychologen/ Psychotherapeuten.
Gecertificeerde visiteurs hebben de praktijkvoering beoordeeld op kwaliteitseisen zoals geformuleerd door de NVVP. Deze kwaliteitsvisitatie sluit aan op de aanbevelingen van recentelijk onderzoek van de Inspectie voor de Gezondheidszorg ( IZG ).

Openingstijden

Ma - Do, Zo
Gesloten
Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Psychologenpraktijk Maarten Penne in Vliegende Vaart 1, Terneuzen Zeeland 4537 DH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Terneuzen Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Terneuzen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Terneuzen Zeeland, 4537 DH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827134]