Hoveniersbedrijf De Passiebloem

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meanderlaan 204 , 4691 LJ Tholen, Zeeland
Zuid-Beveland

E-mail

Over Hoveniersbedrijf De Passiebloem

Hoveniersbedrijf De Passiebloem is een dynamisch hoveniersbedrijf dat werkzaam is in de regio Tholen, Bergen op Zoom en Steenbergen, met meer dan 20 jaar ervaring in tuinaanleg.
Wij zetten de eerste stap naar uw droomtuin!

Wilt u een volledig nieuwe tuin laten aanleggen? Of wilt u uw bestaande tuin laten renoveren of onderhouden? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf de Passiebloem aan het juiste adres. Sinds 2001 bestaat de Passiebloem uit samenwerkende eigenaren Leendert Jan Zandijk en Marco Heijmans. Samen maken zij deze firma tot een succes door middel van klantvriendelijkheid, netheid en professionaliteit. In de loop der jaren is het tweemanschap uitgebreid met divers professioneel gereedschap. Door de zorgvuldig opgebouwde klantenkring van zowel particulieren als bedrijven gaat De Passiebloem een zonnige toekomst tegemoet.

Wij staan voor u klaar om uw vragen over ons, onze firma of onze werkwijze te beantwoorden. Ook voor een gesprek, offerte of een tuinontwerp kunt u contact opnemen.
Wij horen graag van u!

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/HoveniersbedrijfDePassiebloem

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hoveniersbedrijf De Passiebloem in Meanderlaan 204, Tholen Zeeland 4691 LJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Tholen Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tholen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tholen Zeeland, 4691 LJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823860]