Restaurant Zeeland VOF

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kaaij 6 , 4691 EE Tholen, Zeeland
Zuid-Beveland

E-mail

Over Restaurant Zeeland VOF

Welkom bij Hotel Restaurant Zeeland.

U vindt Hotel Restaurant Zeeland op het Zeeuwse eiland Tholen, gehuisvest aan de Kaaij in Tholen-stad. Het stadje Tholen ligt aan het Schelde-Rijnkanaal en is grootste plaats van het eiland. Tholen heeft een historische stadskern, die nog steeds grotendeels omringd is door wallen en vesten en kenmerkt zich door een middeleeuwse sfeer. Ter hoogte van de oude stadskern ligt de jachthaven. Hotel Restaurant Zeeland ligt direct achter de dijk die de binnenstad van de haven scheidt. Van oudsher is Tholen verbonden met de visserij.

Het zal U dan ook niet verbazen dat Hotel Restaurant Zeeland bij uitstek een feest is voor de visliefhebber . De heerlijkheden uit de Oosterschelde zoals kreeft, tong, paling en mosselen worden vers en op natuurlijke wijze bereid. Wij waarderen de streekproducten van het eiland Tholen, maar ook die van de Brabantse Wal. Zoals asperges van de koude grond.

Bourgondisch, gezellig en betaalbaar is waar Hotel Restaurant Zeeland voor staat.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Restaurant Zeeland VOF in Kaaij 6, Tholen Zeeland 4691 EE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Tholen Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tholen Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tholen Zeeland, 4691 EE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3708908]