Sifra Verloskundige Praktijk Tholen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vliethof 7 , 4691 HA Tholen, Zeeland
Zuid-Beveland

E-mail

Over Sifra Verloskundige Praktijk Tholen

Sifra Verloskundige Praktijk Tholen is sinds de zomer van 2006 de verloskundigenpraktijk voor de gemeente Tholen. Natuurlijk zijn ook zwangeren uit omliggende gemeenten bij ons welkom.
Zodra de zwangerschapstest positief is kunt u bellen om een afspraak te maken. U hoeft niet eerst naar de huisarts. Wij begeleiden de zwangerschap en verrichten de noodzakelijke echo's in onze praktijk. De bevalling begeleiden we poliklinisch of thuis. Tijdens het kraambed bezoeken we u en uw baby regelmatig.

We hebben een goede en intensieve samenwerking met het Lievensberg Ziekenhuis Bergen op Zoom oen het van Weel Bethesda ziekenhuis in Dirksland.

Daarnaast geven wie tijdens ons zogenaamde ‘kinderwensspreekuur’ ook preconceptioneel zorgadvies aan vrouwen (en mannen) reeds voordat er sprake is van zwangerschap.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Sifra-Verloskundige-Praktijk-Tholen/1445679422378847

Categorieën: Obstetricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Tholen Zeeland

Is Sifra Verloskundige Praktijk Tholen in Vliethof 7, Tholen Zeeland 4691 HA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Tholen Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tholen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tholen Zeeland, 4691 HA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815483]