Archipel Scholen Openbaar Primair Onderwijs Walcheren

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Falckstraat 2 , 4384 AA Vlissingen, Zeeland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Archipel Scholen Openbaar Primair Onderwijs Walcheren

Essentiële kenmerken van het onderwijs dat de Archipelscholen geven:

Onze scholen staan letterlijk en figuurlijk dicht bij de mensen. Wij weigeren geen leerling op grond van godsdienst of levensbeschouwing. Verschillende levensbeschouwingen en godsdiensten ontmoeten elkaar op onze scholen. De school als ontmoetingsplaats veronderstelt openheid en respect voor de ander.

Ons openbaar onderwijs is kwaliteitsonderwijs. Wij zorgen ervoor dat de verschillen tussen kinderen aanvaard worden als begin van ons onderwijs. Het onderwijs wordt op maat van het individuele kind toegesneden.

Archipel Scholen ontwikkelt levensbeschouwelijk vormingsonderwijs (LEVO) in samenwerking met HVO (Humanistisch Vormings Onderwijs) en IKOS (Interkerkelijk Overleg in Schoolzaken).

Binnen LEVO is er volop aandacht voor de joods-christelijke waarden, zoals die bestaan in onze samenleving. Daarnaast is er aandacht voor de islam en andere wereldgodsdiensten.

Leonardo onderwijs biedt hoogbegaafde kinderen een passend lesprogramma. Kinderen kunnen in hun eigen tempo en op hun eigen manier de leerlijnen taal en rekenen/wiskunde doorwerken en daarnaast verbreden, verdiepen en verrijken in de leergebieden aardrijkskunde, geschiedenis, kennis der natuur en wetenschap.

Naast de cognitieve ontwikkeling is er brede aandacht voor kunst, cultuur, dans, drama, muziek en sport (waaronder ook de denksporten).

Op 1 januari 2010 is de Pabo-HZ, samen met Alpha, Archipel en Prisma gestart met de opleidingsschool (DOS). Binnen DOS wordt in grotere gezamenlijkheid dan bij Opleiden in de School (OidS) al het geval is, samen de opleiding van de aanstaande leerkracht vormgegeven.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Elementary School

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Vlissingen Zeeland

Is Archipel Scholen Openbaar Primair Onderwijs Walcheren in Falckstraat 2, Vlissingen Zeeland 4384 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in Vlissingen Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vlissingen Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vlissingen Zeeland, 4384 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823817]