Autobedrijf Melse Vlissingen KIA, SEAT & SKODA Dealer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industrieweg 31 , 4382 NA Vlissingen, Zeeland

E-mail

Over Autobedrijf Melse Vlissingen KIA, SEAT & SKODA Dealer

Als u met Autobedrijf Melse in zee gaat, kunt u rekenen op 30 jaar ervaring. Wij zijn merkendealer van SEAT en KIA.

Een full-service Autobedrijf dat u bijstaat met alle diensten. In geval van onderhoud en reparatie, aankoop, advies, schadereparatie, vervangende auto's, financiering en lease.

Autobedrijf Melse is dé occasionspecialist van Zeeland. Zeer jonge occasions in alle soorten en maten. Onze slogan luidt dan ook; “Welke auto u ook zoekt, Melse heeft ‘m!”.

Omdat ieder autobedrijf tegenwoordig zijn auto's zo goedkoop mogelijk op internet wil plaatsen, worden veel auto's aangeboden tegen zogenaamde handelsprijzen, m.a.w. de technische staat van de auto wordt niet gekontroleerd voor aflevering en garantie is niet van toepassing.Bovendien blijkt inruil meestal niet mogelijk. Omdat wij enerzijds onze auto's ook zeer scherp willen prijzen en wij anderzijds geen concessies willen doen aan de kwaliteit van de af te leveren auto's bieden wij vanaf 2009 de volgende pakketten aan:
APK/Checklist Pakket en Garantie/Onderhoudspakket.

Autobedrijf Melse is teven het adres voor schade aan uw auto. Wij nemen alle administratie voor u uit handen en zorgen voor gratis vervangend vervoer.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

22-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Autobedrijf Melse Vlissingen KIA, SEAT & SKODA Dealer in Industrieweg 31, Vlissingen Zeeland 4382 NA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Vlissingen Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vlissingen Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vlissingen Zeeland, 4382 NA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826642]