Fysiotherapie Govert Flinck

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Govert Flincklaan 51 , 4383 WB Vlissingen, Zeeland

E-mail

Over Fysiotherapie Govert Flinck

Praktijk voor fysiotherapie van Woelderenlaan is gelegen aan de Burgemeester van Woelderenlaan 10 te Vlissingen. Vanaf december 2011 zijn wij een tweede vestiging gestart in het Gezondheidscentrum Govert Flinck, Govert Flincklaan 51 te Vlissingen.

De maatschap is een professionele en vooruitstrevende praktijk. Wij bieden, naast fysiotherapie, vele gespecialiseerde behandel- en trainingsmogelijkheden aan voor alle soorten klachten. Zie verder bij "specialisaties" en "groepsbehandelingen".

De fysiotherapeuten staan ingeschreven in alle relevante kwaliteitsregisters en volgen bij- en nascholingen om de kwaliteit te waarborgen.

U staat bij ons centraal en samen met u kiezen wij voor de behandeling die het beste bij u past. Het team besteedt veel aandacht aan persoonlijk contact en individuele begeleiding van haar cliënten. Wij proberen u een prettige sfeer te bieden in een veilige, hygiënische en op privacy gerichte werkomgeving. Zowel bij uw behandeling als bij het vaststellen en bijstellen van onze visie en ons beleid proberen wij oog te hebben voor de wensen en behoeften van onze klanten.

Openingstijden

Ma - Di, Vr
-
Wo - Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/woelderengovertflinck/

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Govert Flinck in Govert Flincklaan 51, Vlissingen Zeeland 4383 WB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Vlissingen Zeeland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vlissingen Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vlissingen Zeeland, 4383 WB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825073]